Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na lekką kolację.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 780
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5561
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9392
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 198
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 780
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5561
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9392
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 198
Składniki
Wykonanie: Bakłażany pokroić w grubsze plastry, obrać ze skórki, posmarować oliwą i zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut.
Pomidory pokroić również w grubsze plastry, przyprawić solą i pieprzem i posiekaną bazylią. Naczynie żaroodporne wyłożyć podpieczonymi bakłażanami. Następnie położyć pomidory a na samą górę rozłożyć plastry żółtego sera.
Zapiec w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni na złoty kolor przez około 20 minut.