Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam jako dodatek do drugiego dania,bardzo smaczny:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1088
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1088
Składniki
Kalarepkę i marchew obrać i pokroić w cieńkie słupki. Tak samo postąpić z papryką i cukinią. Podlać odrobiną wody i pod przykryciem dusić 10min.Zrobić zasmażkę dodać do warzyw,zamieszać ,doprawić do smaku solą. Smacznego życzę!