Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na zasmażkę, która zagęści zbyt rzadkie sosy lub zupy. Tak przygotowaną zasmażką można również polać ugotowane lub usmażone warzywa. :)
patelnia, trzepaczka
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4563
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417974
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4563
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417974
Składniki
Najpierw polecam odmierzyć sobie składniki.
Następnie roztopić na rozgrzanej patelni masło. Dodać mąkę i mieszać za pomocą trzepaczki.
Podlać rosołem. Mieszać dokładnie aż do rozmieszania wszystkich grudek, nie ściągając z ognia.
Smacznego! :)