Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na zasmażkę, która zagęści zbyt rzadkie sosy lub zupy. Tak przygotowaną zasmażką można również polać ugotowane lub usmażone warzywa. :)
patelnia, trzepaczka
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38472
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1275
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38472
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1275
Składniki
Najpierw polecam odmierzyć sobie składniki.
Następnie roztopić na rozgrzanej patelni masło. Dodać mąkę i mieszać za pomocą trzepaczki.
Podlać rosołem. Mieszać dokładnie aż do rozmieszania wszystkich grudek, nie ściągając z ognia.
Smacznego! :)