Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia z grilla z nadzieniem z twarożku
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8636
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8636
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Składniki
Cukinię pokroiłam na mandolinie na niezbyt cienkie plastry. Plastry podsmażyłam na patelni grillowej aby były rumiane i miękkie. Można je ugrillować lub podsmażyć na zwykłej patelni.
Do twarogu dodałam śmietanę, pastę czosnkową i paprykową, i tymianek. Jeśli pasty będą za mało ostre i słone to można dodatkowo doprawić. Twaróg zmalaksowałam na gładką masę. Nałożyłam go na plastry ugrillowanej cukinii i zawinęłam.
Smacznego :)