Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia z grilla z nadzieniem z twarożku
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 116
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 228
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 15016
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 116
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 228
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 15016
Składniki
Cukinię pokroiłam na mandolinie na niezbyt cienkie plastry. Plastry podsmażyłam na patelni grillowej aby były rumiane i miękkie. Można je ugrillować lub podsmażyć na zwykłej patelni.
Do twarogu dodałam śmietanę, pastę czosnkową i paprykową, i tymianek. Jeśli pasty będą za mało ostre i słone to można dodatkowo doprawić. Twaróg zmalaksowałam na gładką masę. Nałożyłam go na plastry ugrillowanej cukinii i zawinęłam.
Smacznego :)