Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia z grilla z nadzieniem z twarożku
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7740
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 120
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przyg...
Odsłon: 39
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3848
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7740
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 120
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przyg...
Odsłon: 39
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3848
Składniki
Cukinię pokroiłam na mandolinie na niezbyt cienkie plastry. Plastry podsmażyłam na patelni grillowej aby były rumiane i miękkie. Można je ugrillować lub podsmażyć na zwykłej patelni.
Do twarogu dodałam śmietanę, pastę czosnkową i paprykową, i tymianek. Jeśli pasty będą za mało ostre i słone to można dodatkowo doprawić. Twaróg zmalaksowałam na gładką masę. Nałożyłam go na plastry ugrillowanej cukinii i zawinęłam.
Smacznego :)