Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia z grilla z nadzieniem z twarożku
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 215
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 181
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2660
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 215
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 181
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2660
Składniki
Cukinię pokroiłam na mandolinie na niezbyt cienkie plastry. Plastry podsmażyłam na patelni grillowej aby były rumiane i miękkie. Można je ugrillować lub podsmażyć na zwykłej patelni.
Do twarogu dodałam śmietanę, pastę czosnkową i paprykową, i tymianek. Jeśli pasty będą za mało ostre i słone to można dodatkowo doprawić. Twaróg zmalaksowałam na gładką masę. Nałożyłam go na plastry ugrillowanej cukinii i zawinęłam.
Smacznego :)