Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam nieco zmodernizować tradycyjne purée ziemniaczane.
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 498
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 44
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 25
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 498
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 44
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 25
Składniki
Ziemniaki obrać, ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Gorące ziemniaki ubić razem z masłem i groszkiem konserwowym, tak aby powstała jednolita masa. Podawać jako dodatek do drugiego dania. Smacznego.