Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis przywieziony z gruzińskiej restauracji w Poznaniu. Polecam również same z kefirem...mmm!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 108
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 289
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1185
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2111
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25525
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 108
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 289
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1185
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2111
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25525
Składniki
Ziemniaki obieramy ,gotujemy w osolonej wodzie ,osączamy i studzimy. Kroimy na grube plasterki i smażymy na oliwie (2-3 łyżki). Gdy ziemniaki się „zezłocą” ,dodajemy posiekany czosnek ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem mieszamy z posiekaną natką pietruszki.