Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis przywieziony z gruzińskiej restauracji w Poznaniu. Polecam również same z kefirem...mmm!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8454
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 533
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8454
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 533
Składniki
Ziemniaki obieramy ,gotujemy w osolonej wodzie ,osączamy i studzimy. Kroimy na grube plasterki i smażymy na oliwie (2-3 łyżki). Gdy ziemniaki się „zezłocą” ,dodajemy posiekany czosnek ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem mieszamy z posiekaną natką pietruszki.