Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis przywieziony z gruzińskiej restauracji w Poznaniu. Polecam również same z kefirem...mmm!
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 6104
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 473
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 6104
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 473
Składniki
Ziemniaki obieramy ,gotujemy w osolonej wodzie ,osączamy i studzimy. Kroimy na grube plasterki i smażymy na oliwie (2-3 łyżki). Gdy ziemniaki się „zezłocą” ,dodajemy posiekany czosnek ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem mieszamy z posiekaną natką pietruszki.