Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie z wyrazistą bryndzą!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 883
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2758
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3261
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 883
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2758
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3261
Składniki
Gdy gotowałam ziemniaki do obiadu zostawiłam cztery nie pokrojone, i ugotowałam je razem. Następnego dnia ziemniaki przekroiłam na połówki i lekko wydrążyłam zagłębienie. Bryndze wymieszałam z serkiem naturalnym, dodałam chili, szczypior i sól. Nałożyłam w zagłębienia. Ziemniaki zapiekałam pół godziny w 185 stopniach, do zrumienienia.
Świetnie smakują z sosem czosnkowym. Smacznego :)