Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie z wyrazistą bryndzą!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 144
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2784
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3620
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 542
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 7473
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 144
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2784
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3620
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 542
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 7473
Składniki
Gdy gotowałam ziemniaki do obiadu zostawiłam cztery nie pokrojone, i ugotowałam je razem. Następnego dnia ziemniaki przekroiłam na połówki i lekko wydrążyłam zagłębienie. Bryndze wymieszałam z serkiem naturalnym, dodałam chili, szczypior i sól. Nałożyłam w zagłębienia. Ziemniaki zapiekałam pół godziny w 185 stopniach, do zrumienienia.
Świetnie smakują z sosem czosnkowym. Smacznego :)