Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie z wyrazistą bryndzą!
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1003
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 41
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1346
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 388
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6248
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1003
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 41
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1346
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 388
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6248
Składniki
Gdy gotowałam ziemniaki do obiadu zostawiłam cztery nie pokrojone, i ugotowałam je razem. Następnego dnia ziemniaki przekroiłam na połówki i lekko wydrążyłam zagłębienie. Bryndze wymieszałam z serkiem naturalnym, dodałam chili, szczypior i sól. Nałożyłam w zagłębienia. Ziemniaki zapiekałam pół godziny w 185 stopniach, do zrumienienia.
Świetnie smakują z sosem czosnkowym. Smacznego :)