Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie z wyrazistą bryndzą!
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 64
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17766
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 381
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 4944
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2658
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 64
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17766
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 381
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 4944
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2658
Składniki
Gdy gotowałam ziemniaki do obiadu zostawiłam cztery nie pokrojone, i ugotowałam je razem. Następnego dnia ziemniaki przekroiłam na połówki i lekko wydrążyłam zagłębienie. Bryndze wymieszałam z serkiem naturalnym, dodałam chili, szczypior i sól. Nałożyłam w zagłębienia. Ziemniaki zapiekałam pół godziny w 185 stopniach, do zrumienienia.
Świetnie smakują z sosem czosnkowym. Smacznego :)