Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ziemniaczki na obiadek.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15183
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4238
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15183
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4238
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w łupinach. Obrać, przekroić na pół i łyżeczką wydrążyć otwory. W między czasie wymieszać twaróg z jogurtem, doprawić solą i pieprzem i dodać przetarty czosnek. Nadziewać wydrążone ziemniaki gotowym twarożkiem. Poprószyć bułką tartą i podsmażyć na rozgrzanym masełku.