Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne ziemniaki na obiad,.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 208
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 349
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 208
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 349
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki i ugotować w osolonej wodzie. Następnie odcedzić, wlać śmietanę, posypać połową posiekanego koperku, potrząsnąć garnkiem i pozostawić na gorącej płycie przez chwilę pod przykryciem. Wyłożyć na talerz, posypać resztą koperku i podawać z maślanką.