Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam jarmuż a w takiej formie podkreśla smak ziemniaków. Przepis ze Szkocji.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11165
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6411
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5432
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13396
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5167
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11165
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6411
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5432
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13396
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5167
Składniki
Ziemniaki gotuje się zwyczajnie, na dwie minuty przed końcem dodaje się obrany z ogonków posiekany jarmuż. Po odcedzeniu całości dodaje się sól, pieprz, gałkę, masło i śmietanę i gniecie na pure. Są przepyszne!
Smacznego :)