Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowe ziemniaczki do obiadu.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1390
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 59
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12242
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1390
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 59
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12242
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić na kawałki. Naczynie żaroodporne posmarować olejem, wyłożyć ziemniaki, również posmarować olejem za pomocą pędzelka, posypać rozmarynem, pieprzem i solą. Nakryć folią aluminiową i w temperaturze 200 stopni piec około 20 minut. Następnie odkryć i dopiec na złoty kolor przez kolejne 10 minut.