Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu.
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 234
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 68
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17412
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 365
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 6474
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 234
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 68
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17412
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 365
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 6474
Składniki
Wykonanie: Śliwki zalać szklanką wrzącej wody, odstawić na pół godziny, następnie pokroić w paski. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, włożyć do rondelka i zalać miodem z masłem. Dodać śliwki z wodą w której się moczyły, wymieszać i posolić do smaku. Posypać gałką muszkatołową i dusić na wolnym ogniu przez około pół godziny. Podawać do pieczonego drobiu.