Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki które są lekko przypieczone z pieczarkami w sosie do idealny dodatek do mięsa.
Jest mnóstwo wersji tak przygotowanej cukinii. Polecam wersję wegetariańską....
Odsłon: 2870
Przepis dnia
można jeść jako samodzielne danie, jako dodatek do mięs
Odsłon: 16820
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 65
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 65
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w plastry i gotujemy w osolonej wodzie na pół twardo.
2. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Jedną połowę ugotowanych ziemniaków układamy w naczyniu żaroodpornym.
6. Na ziemniakach układamy pieczarki.
7. Polewamy śmietaną.
8. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy grzyby.
9. Na wierzch układamy drugą warstwę z ziemniaków.
10. Doprawiamy przyprawą.
11. Zapiekamy 20 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Sos tatarski
Dodatki
Surówka coleslaw z białej i czerwonej kapusty
Dodatki
Sos pomidorowy do pizzy
Dodatki
Ziemniaki z kapustą kiszoną
Sos tatarski
Obowiązkowy dodatek, którego nie może zabraknąć podczas Wielkanocy. Świetnie...
Odsłon: 214
Surówka coleslaw z białej i czerwonej kapusty
Surówka Coleslaw z białej i czerwonej kapusty z dodatkiem marchewki i czerwon...
Odsłon: 415