Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczny sos do sałaty. Zawsze mam go w lodówce.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23431
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 176
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 365
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 528
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23431
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 176
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 365
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 528
Składniki
Sól, cukier i pieprz mieszamy z sokiem z cytryny. Gdy cukier i sól się rozpuszczą dodajemy oliwę, czosnek i suszone zioła. Powstały sos odstawiamy do lodówki na co najmniej 12 godzin.