Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczny sos do sałaty. Zawsze mam go w lodówce.
Sól, cukier i pieprz mieszamy z sokiem z cytryny. Gdy cukier i sól się rozpuszczą dodajemy oliwę, czosnek i suszone zioła. Powstały sos odstawiamy do lodówki na co najmniej 12 godzin.
Po obejrzeniu kuchennych rewolucji skusiłam się na golonkę wg. przepisu Magdy...
Odsłon: 626766
Przepis dla wielbicieli cukinii, ale nie tylko.
Odsłon: 3760
Jeśli spróbujesz tego ciasta, zapragniesz mieć imieniny codziennie, by móc go...
Odsłon: 9003
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej na zimę. Przepis sprawdzony,...
Odsłon: 412
Jeśli nie masz pomysłu na to co jeść i jednocześnie twoje umiejętności kulina...
Odsłon: 46
Jeśli spróbujesz tego ciasta, zapragniesz mieć imieniny codziennie, by móc go...
Odsłon: 9003
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej na zimę. Przepis sprawdzony,...
Odsłon: 412
Jeśli nie masz pomysłu na to co jeść i jednocześnie twoje umiejętności kulina...
Odsłon: 46
Składniki
Sól, cukier i pieprz mieszamy z sokiem z cytryny. Gdy cukier i sól się rozpuszczą dodajemy oliwę, czosnek i suszone zioła. Powstały sos odstawiamy do lodówki na co najmniej 12 godzin.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Mielonka turystyczna.
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Mielonka turystyczna.
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka turystyczna, prosta w zrobieniu, idealna do...
Odsłon: 1755
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 535