Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zbliżają się święta więc taki likier jajeczny będzie jak znalazl (pod warunkiem że sie utrzyma hi hi)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1508
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1720
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 65
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1508
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1720
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 65
Składniki
Mleko zagotować i przestudzić,żótka utrzeć na puszystą masę razem z cukrami ,do utartych żółtek wlewać letnie mleko cały czas ucierając(ucierać jeszcze 5 minut aż cukier sie całkiem rozpuści) na końcu wlać spirytus i ucierć jeszcze pare minut,zlać do butelek i wstawić do lodówki na kilka dni aby sie przegryzło.Życzę miłego delektowania się adwokacikiem.