Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca lemoniada z arbuza. Doskonale gasi pragnienie w upalne dni. Przepis pochodzi z 455. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 14449
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 175
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 135
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 14449
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 175
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 135
Składniki
Miąższ arbuza pokroić na kawałki i usunąć pestki. Przełożyć do szklanego naczynia z kurkiem. Wlać sok z cytryny i posłodzić. Dodać wodę i zmiksować. Wrzucić kostki lodu, w razie potrzeby uzupełnić wodą. Na wierzch dać listki mięty i od razu podawać.