Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i rozgrzewająca herbata na jesienno- zimowe chłody .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10978
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6290
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13243
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5000
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10978
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6290
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13243
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5000
Składniki
W dzbanku umieść dwie torebki czarnej herbaty, kilka plasterków owoców pigwy, plasterki imbiru i kilka owoców świeżej żurawiny. Całość zalej wrzącą wodą, zaparz kilka minut.
Następnie dodaj plasterki cytryny, pomarańczy oraz dodaj miód do smaku . Gotowe .