Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niestety drink nie należy do najtańszych, ale smak wart jest tej ceny. Pierwszy raz wypiliśmy go w Batumi i od razu zapragnęliśmy go powtórzyć w domu. Niestety ogień był zbyt jasny (tak jak w barze) i nie dało się go uchwycić na zdjęciu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Pierwszą warstwę, kawową nalewamy na dno. Po łyżeczce nalewamy drugą warstwę likieru baileys. Ostatnia warstwa to triple sec, również wlewana po łyżeczce. Przed podaniem drink podpalamy. Możemy wypić go przez słomkę lub poczekać aż zgaśnie.