Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na chłodne dni ,kiedy to wracamy zziębnięci do domu. Propozycja napoju na ciepło przypadnie do gustu amatorom "herbaty z prądem" lub grzańców. Przepis z najnowszego numeru "Moje Gotowanie".
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Pomarańczę razem ze skórką kroimy na kawałki ,dodajemy goździki ,posiekany imbir ,kardamon oraz cukier. Zalewamy wrzątkiem i parzymy 5 min. Przecedzamy ,przelewamy do szklanek i uzupełniamy rumem. Dodajemy po plasterku pomarańczy.