Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki napar to wzmocnienie układu odpornościowego. W liściach malin jest więcej witaminy C niż w owocach. Napar działa przeciwgorączkowo, napotnie i przeciwzapalnie. Jest też bogaty w potas, magnez i żelazo. Zrywamy liście młodsze i zdrowe. Teraz robimy napar ze świeżych liści, resztę suszymy na jesienne chłody. Napar nie jest wskazany dla osób z nadciśnieniem i kobietom w ciąży.
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17316
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 155
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 131
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4888
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17316
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 155
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 131
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4888
Składniki
Świeże listki malin zalewamy 1/2 szklanki wrzątku. Przykrywamy, odstawiamy na 15 minut. Pijemy raz lub dwa razy dziennie.