Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardziej swojsko - kawa z koglem moglem. Bardzo mocna, bardzo słodka i przepyszna.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 208
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3298
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 208
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3298
Składniki
Żółtka ubijamy z mlekiem (i opcjonalnie cukrem). Można robić to trzepaczką lub mikserem. Ubita masa powinna być jasnożółta i dość gęsta. Do filiżanek wlewamy mocną czarną kawę. Na górę delikatnie nakładamy łyżką masę jajeczną.