Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wersja zdrowego napoju izotonicznego. Idealny na upały, świetnie smakuje i od tego o wiele tańszy niż sklepowy. Na mojej plantacji ogórków meksykańskich taki napój jest obowiązkowy. Te ogóreczki nie tylko pięknie wyglądają, ale dają dodatkowy cytrusowy smak.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Miętę i ogórki opłukać. Limonka, opłukana i wyparzona. Gorącą przegotowaną wodę przelać do dzbanka, wrzucić miętę i ćwiartki limonki. Po 2 minutach wrzucić ogórki i szczyptę soli. Można pić na ciepło lub schłodzone z kostkami lodu. Można dodać też miód.