Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne owoce nie tylko na lato
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1306
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1306
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Składniki
1 banan zmiksuj z 50 ml mleka. Wlej do szklaneczki. Na tym ostrożnie umieść 30 ml syropu czekoladowego.
Następie zmiksuj 5 dag mrożonych truskawek z 30 ml mleka skondensowanego i mixem ostrożnie przykryj warstwy w szklaneczce. Udekoruj owocami.