Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego i pobudzającego o poranku :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4082
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6425
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5442
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13415
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5184
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4082
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6425
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5442
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13415
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5184
Składniki
Wykonanie: Kawę zalać połową szklanki wrzącej wody, a mleko zagotować z cukrem i połączyć z kawą. Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody i wlać do kawy z mlekiem. Rozlać do filiżanek i schłodzić w lodówce. Można podać z bitą śmietaną lub lodami.