Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rozgrzewająca herbata imbirowa jest naturalnym antybiotykiem, poprawia pracę mózgu, łagodzi bóle głowy i reumatyczne oraz pomaga w dolegliwościach układu pokarmowego
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 424
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8354
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2695
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 424
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8354
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2695
Składniki
Imbir obierz i pokrój w plastry 2cm( 2 -3 plastry)lub pokrój drobniej dodaj do gotującej wody gotuj około 5 minut.
Gdy napój trochę przestygnie dodaj plaster cytryny i dużą łyżkę miodu.
Opcjonalnie można dodać sok malinowy i plaster pomarańczy.
Herbata imbirowa wspaniale rozgrzewa w chłodne jesienne wieczory.