Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rozgrzewająca herbata imbirowa jest naturalnym antybiotykiem, poprawia pracę mózgu, łagodzi bóle głowy i reumatyczne oraz pomaga w dolegliwościach układu pokarmowego
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3657
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3793
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 359
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 658
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3657
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3793
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 359
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 658
Składniki
Imbir obierz i pokrój w plastry 2cm( 2 -3 plastry)lub pokrój drobniej dodaj do gotującej wody gotuj około 5 minut.
Gdy napój trochę przestygnie dodaj plaster cytryny i dużą łyżkę miodu.
Opcjonalnie można dodać sok malinowy i plaster pomarańczy.
Herbata imbirowa wspaniale rozgrzewa w chłodne jesienne wieczory.