Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbata z natki pietruszki to prawdziwa bomba witaminowa o szeregu cennych właściwości. Zielenina zawiera trzykrotnie więcej witaminy C niż cytryna, pomaga w odchudzaniu, chroni przed cukrzycą, miażdżycą i nowotworami, a dodatkowo wspiera odporność. Przekonaj się, co dodać do herbaty, żeby maksymalnie podkręcić jej wartości odżywcze.
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1923
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7414
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2923
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1923
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7414
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2923
Składniki
Wsyp lub włóż natkę do niewielkiego garnka i zalej ją gorącą, ale nie wrzącą wodą. Możesz również zalać ją chłodną wodą i powoli podgrzewać na małym ogniu (ok. kwadrans, aż woda nie zrobi się ciepła).
Odstaw do przestudzenia i następnie przecedź. Dodaj łyżkę miodu i dopraw do smaku sokiem z cytryny.
Wymieszaj do połączenia składników. Zdrowa herbata z natki pietruszki jest już gotowa do picia!