Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl na bazie jogurtu naturalnego , mleka i jagód. Koktajl przygotowany z zapasów zeszłorocznych.
blender , wyższe naczynie , łyżeczka, szklanki,
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 153
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 349
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1493
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2769
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26070
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 153
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 349
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1493
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2769
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26070
Składniki
Zamrożone jagody rozmrozić , zmiksować z łyżką cukru brązowego, następnie dodać jogurt naturalny, resztę cukru brązowego oraz mleko. Wszystkie składniki dokładnie zmiksować do połączenia składników. Koktajl włożyć na godzinkę do lodówki celem schłodzenia. Schłodzony koktajl przelać do szklanek i udekorować listkami świeżej mięty.