Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl na bazie jogurtu naturalnego , mleka i jagód. Koktajl przygotowany z zapasów zeszłorocznych.
blender , wyższe naczynie , łyżeczka, szklanki,
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68723
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2092
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68723
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2092
Składniki
Zamrożone jagody rozmrozić , zmiksować z łyżką cukru brązowego, następnie dodać jogurt naturalny, resztę cukru brązowego oraz mleko. Wszystkie składniki dokładnie zmiksować do połączenia składników. Koktajl włożyć na godzinkę do lodówki celem schłodzenia. Schłodzony koktajl przelać do szklanek i udekorować listkami świeżej mięty.