Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten koktajl naprawdę ma oczyszczającą moc. Imbir poprawia trawienie, ogórki pomagają w wypłukaniu jelit i nawadniają organizm.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 181
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 211
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1301
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 181
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 211
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1301
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Składniki
Ogórek obieramy i kroimy w dość drobne cząstki. Obrany imbir siekamy. Ogórek z imbirem blendujemy dolewając zimną wodę. Zmiksowaną masę przelewamy na sitko, miąższ przecieramy łyżką i dodajemy do soku. Do 2 szklanek nakładamy po 2-3 kostki lodu. Szklanki w 1/2, lub trochę więcej napełniamy sokiem ogórkowo-imbirowym i dopełniamy lemoniadą. Całość ozdabiamy plasterkami cytryny.