Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakoś nie miałam przekonania do owocowo warzywnych koktajli. Ten wyszedł rewelacyjny w smaku. Czuć w nim każdy smak z osobna, a schłodzony jest wyśmienity. Znakomity dla naszego organizmu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1317
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1317
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Składniki
Do blendera wkładamy kawałki obranych owoców - banana i jabłko. Następnie dokładamy obranego i pokrojonego zielonego ogórka oraz listki pietruszki.. Owoce i warzywa zalewamy jogurtem naturalny. Wlewamy miód i wsypujemy płatki owsiane. Całość miksujemy na wysokich obrotach przez kilka minut. Przelewamy do szklanek. Najlepiej smakuje bardzo schłodzony.