Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś taki podstawowy, codzienny koktajl owocowy z dodatkiem liści szpinaku i ziaren chia. Jest zdrowy i bardzo pyszny. Serdecznie polecam :-)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 58
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2112
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3743
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 41
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 58
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2112
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3743
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 41
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Składniki
Banany obieramy, kroimy i wrzucamy do kielicha blendera. Następnie obieramy umyte jabłko i gruszkę, kroimy na cząstki z gniazdami nasiennymi lub bez i wrzucamy do blendera, następnie wyciskamy sok z pomarańczy i przelewamy do blendera, dodajemy umyte liście szpinaku.
Następnie dosypujemy pół łyżeczki ziaren chia, dodajemy łyżkę syropu klonowego, szklankę wody i miksujemy tak długo, aż rozdrobnią się liście szpinaku.
Powstaje nam pyszny zdrowy koktajl o przepięknym zielonym kolorze. Serdecznie polecam :-)