Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień to czas, na który wiele osób wyczekuje z niecierpliwością. To właśnie wtedy pojawia się jeden z najsłynniejszych burgerów, który swoją nazwę zaczerpnął od drwali. Chociaż uważany jest za prawdziwy rarytas dla naszego podniebienia, może powodować dolegliwości trawienne. Dlatego po ciężkostrawnej kanapce, warto sięgnąć po zdrowy koktajl. Zmniejszy uczucie "ciężkości" po posiłku oraz pomoże ci oczyścić organizm z toksyn. Burgery w popularnych restauracjach sieciowych mają mnóstwo soli oraz nasyconych kwasów tłuszczowych. Dlatego pamiętaj o tym, że fast-foody powinny stanowić jedynie sporadyczny element w twoim jadłospisie.
 
         
         
        Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1201
 
            Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5732
 
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8793
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18299
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1201
 
            Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5732
 
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8793
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18299
 
         
         
                Składniki
Warzywa i owoce umyj, jabłko przekrój na pół pozbywając się gniazda nasiennego. Kiwi i imbir umyj i obierz.
Do naczynia blendera dodaj pokrojone w mniejsze części jabłko, kiwi, selera naciowego oraz imbir. Dodaj odrobinę wody, aby całość łatwiej się blendowała.
Na koniec wyciśnij sok z połówki cytryny, uważając by do środka nie wpadły pestki. Doaj szczyptę cynamonu oraz siemię lniane. Zblenduj wszystko na gładką masę.