Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień to czas, na który wiele osób wyczekuje z niecierpliwością. To właśnie wtedy pojawia się jeden z najsłynniejszych burgerów, który swoją nazwę zaczerpnął od drwali. Chociaż uważany jest za prawdziwy rarytas dla naszego podniebienia, może powodować dolegliwości trawienne. Dlatego po ciężkostrawnej kanapce, warto sięgnąć po zdrowy koktajl. Zmniejszy uczucie "ciężkości" po posiłku oraz pomoże ci oczyścić organizm z toksyn. Burgery w popularnych restauracjach sieciowych mają mnóstwo soli oraz nasyconych kwasów tłuszczowych. Dlatego pamiętaj o tym, że fast-foody powinny stanowić jedynie sporadyczny element w twoim jadłospisie.
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 246
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 169
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 36
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 246
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 169
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 36
Składniki
Warzywa i owoce umyj, jabłko przekrój na pół pozbywając się gniazda nasiennego. Kiwi i imbir umyj i obierz.
Do naczynia blendera dodaj pokrojone w mniejsze części jabłko, kiwi, selera naciowego oraz imbir. Dodaj odrobinę wody, aby całość łatwiej się blendowała.
Na koniec wyciśnij sok z połówki cytryny, uważając by do środka nie wpadły pestki. Doaj szczyptę cynamonu oraz siemię lniane. Zblenduj wszystko na gładką masę.