Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień to czas, na który wiele osób wyczekuje z niecierpliwością. To właśnie wtedy pojawia się jeden z najsłynniejszych burgerów, który swoją nazwę zaczerpnął od drwali. Chociaż uważany jest za prawdziwy rarytas dla naszego podniebienia, może powodować dolegliwości trawienne. Dlatego po ciężkostrawnej kanapce, warto sięgnąć po zdrowy koktajl. Zmniejszy uczucie "ciężkości" po posiłku oraz pomoże ci oczyścić organizm z toksyn. Burgery w popularnych restauracjach sieciowych mają mnóstwo soli oraz nasyconych kwasów tłuszczowych. Dlatego pamiętaj o tym, że fast-foody powinny stanowić jedynie sporadyczny element w twoim jadłospisie.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3295
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 100
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 256
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3295
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 100
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 256
Składniki
Warzywa i owoce umyj, jabłko przekrój na pół pozbywając się gniazda nasiennego. Kiwi i imbir umyj i obierz.
Do naczynia blendera dodaj pokrojone w mniejsze części jabłko, kiwi, selera naciowego oraz imbir. Dodaj odrobinę wody, aby całość łatwiej się blendowała.
Na koniec wyciśnij sok z połówki cytryny, uważając by do środka nie wpadły pestki. Doaj szczyptę cynamonu oraz siemię lniane. Zblenduj wszystko na gładką masę.