Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, pożywny i pachnący cynamonem koktajl. Polecam przepis.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666312
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 119
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 606
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5774
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 990
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666312
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 119
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 606
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5774
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 990
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Rodzynki oraz płatki owsiane zalać gorącą wodą i odstawić aby zmiękły.
Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do wysokiego naczynia, dodać rodzynki oraz płatki, miód. Na koniec wlać kefir i wszystko dokładnie rozdrobnić blenderem.
Koktajl przelać do szklanek i posypać cynamonem. Podawać z ciastkiem.