Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, pożywny i pachnący cynamonem koktajl. Polecam przepis.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 790
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 206
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31426
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 453
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 790
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 206
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31426
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 453
Składniki
Rodzynki oraz płatki owsiane zalać gorącą wodą i odstawić aby zmiękły.
Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do wysokiego naczynia, dodać rodzynki oraz płatki, miód. Na koniec wlać kefir i wszystko dokładnie rozdrobnić blenderem.
Koktajl przelać do szklanek i posypać cynamonem. Podawać z ciastkiem.