Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl truskawkowy przy dzisiejszych upałach to napój samo dobro dla naszego podniebienia. Powinien być schłodzony, ale nie zmrożony, ponieważ zimne mleko prosto z lodówki nie jest wskazane do spożycia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 239
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2656
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 239
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2656
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Składniki
Myjemy truskawki, obrywamy szypułki i wrzucamy bo miksera.
Dosypujemy cukier i dolewamy mleko tak, by truskawki były zakryte. Wybieramy mleko w zależności od naszej preferencji jeśli chodzi o zawartość tłuszczu.
Miksujemy tak długo, by nie były zauważone kawałki truskawek.
Nalewamy do szklaneczki dodajemy słomkę i już możemy pić pyszny koktajl. Smacznego.