Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl truskawkowy przy dzisiejszych upałach to napój samo dobro dla naszego podniebienia. Powinien być schłodzony, ale nie zmrożony, ponieważ zimne mleko prosto z lodówki nie jest wskazane do spożycia.
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 29
Nic nie cieszy bardziej niż domowe danie, które łączy w sobie prostotę przygo...
Odsłon: 227
Jeśli poszukujesz pomysłu na danie, które jest szybkie w przygotowaniu, smacz...
Odsłon: 36
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 29
Nic nie cieszy bardziej niż domowe danie, które łączy w sobie prostotę przygo...
Odsłon: 227
Jeśli poszukujesz pomysłu na danie, które jest szybkie w przygotowaniu, smacz...
Odsłon: 36
Składniki
Myjemy truskawki, obrywamy szypułki i wrzucamy bo miksera.
Dosypujemy cukier i dolewamy mleko tak, by truskawki były zakryte. Wybieramy mleko w zależności od naszej preferencji jeśli chodzi o zawartość tłuszczu.
Miksujemy tak długo, by nie były zauważone kawałki truskawek.
Nalewamy do szklaneczki dodajemy słomkę i już możemy pić pyszny koktajl. Smacznego.