Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba witaminowa! Trójkolorowy koktajl w sam raz na upały! Owoce można wcześniej schłodzić w lodówce. Sycący, pyszny, zdrowy!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 431
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 431
Składniki
Do owoców w razie konieczności dodajemy odrobinę cukru. Kiwi obieramy i miksujemy. Truskawki również miksujemy z listkami mięty. Z pomarańczy wycinamy miąższ i miksujemy z bananem. Do wysokich szklanek wlewamy warstwami zmiksowane owoce: pomarańcza/banan, truskawka, kiwi. Pijemy natychmiast po przygotowaniu.