Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MROŹNĄ ZIMĄ MOŻEMY CIESZYĆ SIĘ SMAKAMI LATA
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1147
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 107
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10585
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1147
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 107
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10585
Składniki
Z CZEREŚNI ODERWAĆ OGONKI
CZERWŚNIE UMYĆ,PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW
DO SŁOKA O POJEMNOŚCI 0,9 LITRA WSYPAĆ 3 ŁYŻKI CUKRU,ZALAĆ LETNIĄ WODĄ DO 3/4 WYSOKOŚCI SŁOIKA
SZCZELNIE ZAMKNĄĆ,PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT