Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MROŹNĄ ZIMĄ MOŻEMY CIESZYĆ SIĘ SMAKAMI LATA
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 756
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22795
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15198
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4909
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45714
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 756
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22795
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15198
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4909
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45714
Składniki
Z CZEREŚNI ODERWAĆ OGONKI
CZERWŚNIE UMYĆ,PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW
DO SŁOKA O POJEMNOŚCI 0,9 LITRA WSYPAĆ 3 ŁYŻKI CUKRU,ZALAĆ LETNIĄ WODĄ DO 3/4 WYSOKOŚCI SŁOIKA
SZCZELNIE ZAMKNĄĆ,PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT