Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MROŹNĄ ZIMĄ MOŻEMY CIESZYĆ SIĘ SMAKAMI LATA
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 209
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 350
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 209
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 350
Składniki
Z CZEREŚNI ODERWAĆ OGONKI
CZERWŚNIE UMYĆ,PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW
DO SŁOKA O POJEMNOŚCI 0,9 LITRA WSYPAĆ 3 ŁYŻKI CUKRU,ZALAĆ LETNIĄ WODĄ DO 3/4 WYSOKOŚCI SŁOIKA
SZCZELNIE ZAMKNĄĆ,PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT