Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar- kto nie pamięta jego smaku z dzieciństwa?
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 56
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43743
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 202
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 628
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 56
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43743
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 202
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 628
Składniki
Rabarbar umyć i obrać ze skórki. Łodyżki rabarbaru pokroić w kostkę. Przełożyć do garnka i zalać zimną wodą. Gotować około 15 minut. Następnie kompot zdjąć z ognia i posłodzić (najlepiej po dodaniu standardowej ilości cukru spróbować kompot) jeśli nadal będzie kwaśny dodać więcej cukru.