Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar- kto nie pamięta jego smaku z dzieciństwa?
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1162
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 198
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2224
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4275
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1162
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 198
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2224
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4275
Składniki
Rabarbar umyć i obrać ze skórki. Łodyżki rabarbaru pokroić w kostkę. Przełożyć do garnka i zalać zimną wodą. Gotować około 15 minut. Następnie kompot zdjąć z ognia i posłodzić (najlepiej po dodaniu standardowej ilości cukru spróbować kompot) jeśli nadal będzie kwaśny dodać więcej cukru.