Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar- kto nie pamięta jego smaku z dzieciństwa?
lekki jak chmurka, łatwy, pyszny i szybki w przygotowaniu -sernik idealny :-)
Odsłon: 92021
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 1345
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 92
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 4417
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 143
lekki jak chmurka, łatwy, pyszny i szybki w przygotowaniu -sernik idealny :-)
Odsłon: 92021
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 1345
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 92
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 4417
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 143
Składniki
Rabarbar umyć i obrać ze skórki. Łodyżki rabarbaru pokroić w kostkę. Przełożyć do garnka i zalać zimną wodą. Gotować około 15 minut. Następnie kompot zdjąć z ognia i posłodzić (najlepiej po dodaniu standardowej ilości cukru spróbować kompot) jeśli nadal będzie kwaśny dodać więcej cukru.