Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbliższe dni zapowiadają się bardzo ciepłe, a więc z pewnością przyda się coś na ochłodę, dlatego zapraszam na przepyszny kompot z rabarbaru. Na zimno smakuję najlepiej :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358067
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 166
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358067
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 166
Składniki
Rabarbar umyć, osuszyć, obrać twarde łyki i drobno posiekać. Tak przygotowany rabarbar przełożyć do garnka, zalać wrzątkiem tak tylko aby przykryć, dodać cukier i gotować przez ok. 5 min.
Ugotowany kompot zostawić do wystudzenia, można dolać trochę zimnej wody.
Smacznego
:)