Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbliższe dni zapowiadają się bardzo ciepłe, a więc z pewnością przyda się coś na ochłodę, dlatego zapraszam na przepyszny kompot z rabarbaru. Na zimno smakuję najlepiej :)
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35930
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1284
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1781
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35930
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1284
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1781
Składniki
Rabarbar umyć, osuszyć, obrać twarde łyki i drobno posiekać. Tak przygotowany rabarbar przełożyć do garnka, zalać wrzątkiem tak tylko aby przykryć, dodać cukier i gotować przez ok. 5 min.
Ugotowany kompot zostawić do wystudzenia, można dolać trochę zimnej wody.
Smacznego
:)