Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orzeźwiający kompot, idealny na ciepłe dni, najlepiej smakuje schłodzony
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7596
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 216
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2463
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7596
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 216
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2463
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Umyć rabarbar i truskawki. Odciąć liście i wyrzucić, łodygi pokroić na 1 cm kawałki. Usunąć ogonki truskawek. Do garnka dodać owoce, zalać wodą, dodać cukier. Zagotować. Gotować, aż owoce zmiękną. Przecedzić kompot przez sitko do dzbanka.