Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TRUSKAWKI RÓWNIE DOBRZE SMAKUJĄ ZIMĄ
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 9
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1152
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 171
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 238
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 9
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1152
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 171
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 238
Składniki
TRUSKAWKI UMYĆ,WYSZYPUŁKOWAĆ, PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW
DO KAŻDEGO SŁOIKA O POJEMNOŚCI 0,9 LITRA WSYPAĆ 3 ŁYŻKI CUKRU, WLAĆ 3/4 WYSOKOŚCI SŁOIKA WODY.
PASTERYZOWAŚ OKOŁO 15-20 MINUT