Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie orzeźwienie na upalne dni! Wystarczy tylko chwila i gotowe!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 292
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4180
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30119
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 292
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4180
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30119
Składniki
Truskawki myjemy, odcinamy szypułki i przekrawamy je na pół lub w przypadku większych truskawek – na 4 części. Wrzucamy je do szklanki (330 ml). Dorzucamy do nich listki mięty i cukier. Całość zalewamy wrzątkiem, dokładnie mieszamy, aby cukier się rozpuścił, przykrywamy talerzykiem i odstawiamy do ostygnięcia. * truskawki możemy zastąpić innymi owocami, np. malinami, cytryną, limonką, etc.