Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwia w upalne dni. Z lodem i plasterkiem cytryny...rewelacja!
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 14455
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 179
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 139
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 14455
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 179
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 139
Składniki
Rabarbar kroimy na mniejsze części ,zalewamy niepełną szklanką wody ,dodajemy cukier i otartą skórkę z cytryny, zagotowujemy. Zmniejszamy płomień i gotujemy jeszcze 15 min. Do rabarbaru dodajemy kilka gałązek estragonu, schładzamy. Rabarbar przecedzamy. Do syropu dodajemy sok z cytryn, mieszamy i rozrabiamy w 1 l zimnej wody. Podajemy schłodzony.