Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwia w upalne dni. Z lodem i plasterkiem cytryny...rewelacja!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 779
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22823
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15240
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4938
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45912
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 779
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22823
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15240
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4938
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45912
Składniki
Rabarbar kroimy na mniejsze części ,zalewamy niepełną szklanką wody ,dodajemy cukier i otartą skórkę z cytryny, zagotowujemy. Zmniejszamy płomień i gotujemy jeszcze 15 min. Do rabarbaru dodajemy kilka gałązek estragonu, schładzamy. Rabarbar przecedzamy. Do syropu dodajemy sok z cytryn, mieszamy i rozrabiamy w 1 l zimnej wody. Podajemy schłodzony.