Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szwagierka poczestowala mnie ostatnio likierem z masy krowkowej. Byl przepyszny. Skorzystalam z przepisu i przgotowalam go w domu, aby umilil ponure, jesienne wieczory:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 846
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12624
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 846
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12624
Składniki
Mleko skondensowane wymieszac blenderem z masa krowkowa. Dodac wodke (wedlug wlasnych upodoban- nalezy probowac) i ponownie wymieszac. Ja lubie smak kawy, wiec daje rowniez schlodzone espresso. Likier przechowywac w lodowce, najlepiej smakuje schlodzony:) Przepraszam za brak polskich znakow.