Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szwagierka poczestowala mnie ostatnio likierem z masy krowkowej. Byl przepyszny. Skorzystalam z przepisu i przgotowalam go w domu, aby umilil ponure, jesienne wieczory:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 596
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11973
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 596
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11973
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Mleko skondensowane wymieszac blenderem z masa krowkowa. Dodac wodke (wedlug wlasnych upodoban- nalezy probowac) i ponownie wymieszac. Ja lubie smak kawy, wiec daje rowniez schlodzone espresso. Likier przechowywac w lodowce, najlepiej smakuje schlodzony:) Przepraszam za brak polskich znakow.