Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upały powracają, a wraz z nimi ochota na zimne, orzeźwiające napoje. Moja propozycja na dziś to bezalkoholowe mojito. Uważam, że jest równie dobre jak to z procentami i można je pić zawsze i wszędzie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Do szklanki wsypać cukier, dorzucić limonkę pokrojoną na kawałki, oraz porwane listki mięty. Całość wymieszać, zgniatając przy tym limonkę, aby puściła sok.
Wsypać kostki lodu i dolać zimnej wody do uzupełnienia. Całość wymieszać.