Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upały powracają, a wraz z nimi ochota na zimne, orzeźwiające napoje. Moja propozycja na dziś to bezalkoholowe mojito. Uważam, że jest równie dobre jak to z procentami i można je pić zawsze i wszędzie.
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5128
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 607
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5128
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 607
Składniki
Do szklanki wsypać cukier, dorzucić limonkę pokrojoną na kawałki, oraz porwane listki mięty. Całość wymieszać, zgniatając przy tym limonkę, aby puściła sok.
Wsypać kostki lodu i dolać zimnej wody do uzupełnienia. Całość wymieszać.