Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa mrożona herbata z cytryną i syropem z kwiatów czarnego bzu. To idealne orzeźwienie na upalny dni. Dodatek owoców i ziół fantastycznie podkręca jej smak, poprawia kolor.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
Zaparz herbatę i odstaw do ostygnięcia. Do zimnej herbaty dodaj sok z cytryny, syrop. Dodaj cukier* do smaku, lód, miętę.