Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa mrożona herbata z cytryną i syropem z kwiatów czarnego bzu. To idealne orzeźwienie na upalny dni. Dodatek owoców i ziół fantastycznie podkręca jej smak, poprawia kolor.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Zaparz herbatę i odstaw do ostygnięcia. Do zimnej herbaty dodaj sok z cytryny, syrop. Dodaj cukier* do smaku, lód, miętę.