Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cytrynowo-miętowa mrożona herbata orzeźwi i ugasi pragnienie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7630
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 227
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2566
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7630
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 227
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2566
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Składniki
Herbatę zaparzyć w szklance wody, wystudzić.
Połowę cytryny pokroić w plastry, z drugiej wycisnąć sok.
Zaparzoną herbatę przelać do dzbanka, dodać miód i sok z cytryny, wymieszać. Wrzucić listki mięty i plastry cytryny, dopełnić pozostałą wodą, schłodzić w lodówce.