Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna smaczna nalewka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6031
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5323
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12888
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4629
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6031
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5323
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12888
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4629
Składniki
Wykonanie: Banana obrać ze skórki i pokroić w plastry, po czym zgnieść i zalać alkoholem- odstawić na tydzień w ciepłe miejsce. Odcedzić i dodać ostudzony syrop (z cukru, wody i wanilii) i ponownie odstawić na nok. 2 tygodnie. Po tym czasie przefiltrować, rozlać do buteleczek i odstawić w chłodne miejsce (aby nalewka się wyklarowała)