Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewa organizm.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1815
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1539
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2014
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1815
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1539
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2014
Składniki
Wykonanie: Maliny umyć, osuszyć- włożyć do słoja, zalać alkoholem i odstawić w ciemne, ale ciepłe miejsce na miesiąc. Po tym czasie zlać, przefiltrować, natomiast malinki zasypać cukrem (dodając listki mięty) i odstawić na kolejny tydzień. Przefiltrowany syrop dodać do nalewki i przelać do buteleczek.