Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na zimowe wieczory :D Póki co ,wersja demo ;) Na całość troszkę trzeba poczekać.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 582
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11826
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 582
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11826
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Składniki
Truskawki płuczemy ,przebieramy i usuwamy szypułki. Wrzucamy do dużego słoika i zasypujemy cukrem. Po 24 h zalewamy wódką ,dodajemy listki mięty i odstawiamy na 30 dni w słoneczne miejsce. Co jakiś czas potrząsamy słoikiem. Zlewamy nalew do butelek ,przerzedzając przez gazę i odstawiamy na pół roku.