Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbatka posmakuje tym, którzy lubią smak imbiru.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 117
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1812
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14445
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19533
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 117
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1812
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14445
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19533
Składniki
Zieloną herbatę zalać gorąca wodą (1/2 szklanki), parzyć pod przykryciem przez 10 minut. Plasterek cytryny zalać zimna przegotowaną wodą, wstawić na kilka minut do zamrażalnika, mocno schłodzić. Zaparzoną zieloną herbatę wymieszać z imbirem i syropem miętowo- ogórkowym. Wlać do schłodzonej wody z cytryną.