Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbatka posmakuje tym, którzy lubią smak imbiru.
Pyszne i puszyste ciasto ze śliwkami
Odsłon: 415
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3152
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 193
Pyszne i puszyste ciasto ze śliwkami
Odsłon: 415
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3152
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 193
Składniki
Zieloną herbatę zalać gorąca wodą (1/2 szklanki), parzyć pod przykryciem przez 10 minut. Plasterek cytryny zalać zimna przegotowaną wodą, wstawić na kilka minut do zamrażalnika, mocno schłodzić. Zaparzoną zieloną herbatę wymieszać z imbirem i syropem miętowo- ogórkowym. Wlać do schłodzonej wody z cytryną.