Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbatka posmakuje tym, którzy lubią smak imbiru.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 477
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 808
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 606
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 477
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 808
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 606
Składniki
Zieloną herbatę zalać gorąca wodą (1/2 szklanki), parzyć pod przykryciem przez 10 minut. Plasterek cytryny zalać zimna przegotowaną wodą, wstawić na kilka minut do zamrażalnika, mocno schłodzić. Zaparzoną zieloną herbatę wymieszać z imbirem i syropem miętowo- ogórkowym. Wlać do schłodzonej wody z cytryną.