Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbatka posmakuje tym, którzy lubią smak imbiru.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 153
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 55
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 85
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 153
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 55
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 85
Składniki
Zieloną herbatę zalać gorąca wodą (1/2 szklanki), parzyć pod przykryciem przez 10 minut. Plasterek cytryny zalać zimna przegotowaną wodą, wstawić na kilka minut do zamrażalnika, mocno schłodzić. Zaparzoną zieloną herbatę wymieszać z imbirem i syropem miętowo- ogórkowym. Wlać do schłodzonej wody z cytryną.