Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny w chłodne dni, jako ochrona przed przeziębieniem. Mocno rozgrzewa!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1406
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 308
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1036
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1406
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 308
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1036
Składniki
Imbir obierz, pokrój na plastry, zalej 2 szklankami wrzątku. Chwilę gotuj (ok. 3 minuty), Do kubka włóż wyparzoną cytrynę i pomarańczę, dodaj miód i zalej naparem imbirowym (przestudź go chwilę, miodu nie zalewamy wrzątkiem, ponieważ traci cenne właściwości). Pij od razu. Uwaga! Napój jest mocno orzeźwiający, aromatyczny i rozgrzewający! Zapewniam, że szklanka takiego naparu może zdziałać cuda w porze zimowej :) Polecam :)