Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny w chłodne dni, jako ochrona przed przeziębieniem. Mocno rozgrzewa!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2237
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 136
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 188
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2237
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 136
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 188
Składniki
Imbir obierz, pokrój na plastry, zalej 2 szklankami wrzątku. Chwilę gotuj (ok. 3 minuty), Do kubka włóż wyparzoną cytrynę i pomarańczę, dodaj miód i zalej naparem imbirowym (przestudź go chwilę, miodu nie zalewamy wrzątkiem, ponieważ traci cenne właściwości). Pij od razu. Uwaga! Napój jest mocno orzeźwiający, aromatyczny i rozgrzewający! Zapewniam, że szklanka takiego naparu może zdziałać cuda w porze zimowej :) Polecam :)