Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny w chłodne dni, jako ochrona przed przeziębieniem. Mocno rozgrzewa!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1815
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1580
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1538
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2010
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1815
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1580
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1538
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2010
Składniki
Imbir obierz, pokrój na plastry, zalej 2 szklankami wrzątku. Chwilę gotuj (ok. 3 minuty), Do kubka włóż wyparzoną cytrynę i pomarańczę, dodaj miód i zalej naparem imbirowym (przestudź go chwilę, miodu nie zalewamy wrzątkiem, ponieważ traci cenne właściwości). Pij od razu. Uwaga! Napój jest mocno orzeźwiający, aromatyczny i rozgrzewający! Zapewniam, że szklanka takiego naparu może zdziałać cuda w porze zimowej :) Polecam :)